1 ägg1.
Rulla ut smördegen. Bred på ett tjockt lager färskost. Slå lagen av kräftstjärtarna och hacka dessa. Fördela ut kräftstjärtarna och klipp över dill. Salta och peppra.
12. Rulla
ihop allt till en rulle och skär till ca 1 centimeters tjocka skivor. Lägg ut dem på ett bakplåtspapper och grädda i 150°C i 10 minuter. Tag ut och pensla snurrorna med uppvispat ägg. Ställ in ytterligare 10 minuter – totalt 20 minuter.
Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Rulla ihop laxen och lägg rullarna kallt, gärna en stund i frysen, då blir de lättare att skära i munsbitar
Bred ut skink- och lökfräset och strö över örterna. Garnera med kryddgrönt och granatäppelkärnor. Pensla plattan med ett uppvispat ägg men spara lite till senare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.