Festbricka med goda små munsbitar Fyllda champinjonhattar. Välj stora champinjoner och beräkna ca 2-3 per portion. Blanda 75 g bredbar leverpastej med 1 msk vispgrädde Hemmets Journal
Stjärntoast med hummerskagen 2 humrar . 14 msk majonnäs. 12 msk crème fraiche. 12 tsk färskriven pepparrot . 14 tsk hackad rödlök www.carolineikoket.com
Fyllda ostkorgar Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Gör två i taget. Grädda tills de bubblat upp och börjar få färg, ca 5 minuter Hemmets Journal
Tunnbrödskorgar med skagenröra 2 hårda tunnbröd (delas till 4 stycken) ex. Mjälloms korntunnbröd. 2 dl skalade räkor. 2 msk hackad dill. 4 msk majonnäs receptfavoriter.se
Tre olika kanapéer till festen 100 g hårdost, riven. 15 msk färskost. 130 g räkor. 12 msk färsk pepparrot. 13 msk gräslök, finskuren. 1dinkelkex www.koket.se
Västerbottensrullar med löjrom Sätt ugnen på 200 grader. Riv den kokta potatisen grovt och blanda den med osten, äggulan, salt och vitpeppar www.koket.se
Räk– och laxfylld rulle Tärna laxen. Skala räkorna och dela dem i mindre bitar. Skala och hacka äggen. Vispa grädden och rör ner majonnäs Hemmets Journal
Ostkorgar med skaldjursröra toppade med färska räkor Ostkorgar. Ta en halv deciliter ost per korg. Använd en stekpanna med teflon och smält osten på svag värme tills den går ihop www.koket.se
Skaldjurstårta 0,5 dl flytande margarin. 1200 g kavring. 1300 g räkor, skalade (1 kg med skal). 12 dl kräftstjärtar www.koket.se
Räksallad i västerbottenskorg Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt. Riv osten och lägg i små högar på ett bakplåtspapper matkarlek.nu
Skaldjursrulle Låt smöret smälta i en kastrull. Tillsätt mjöl och mjölk, och värm under omrörning tills smeten släpper kastrullens kant Hemmets Journal
Ostkorgar med skaldjursröra och färska räkor Ostkorgar. 2 dl västerbottensost. Skaldjursröra. 1 dl crème fraîche 3 msk majonnäs 2 msk purjolök, fint hackad 2 msk dill, fint hackad 170 g skalade räkor 100 g kräftstjärt 5 msk löjrom 0,5 msk citron, pressad 0,5 krm salt 0,5 krm svartpeppar 4 kvist färsk dill www.koket.se
Smördegspaj med räkor, färskost och avokado rulle kyld smördeg. 1ägg. 1crème fraiche. 1färskost naturell. 1Västerbottensost, riven. 1citron, det gula av skalet rivet Svt
Skaldjursröra med tångrom i västerbottenkorg Skaldjursröra170 g skalade räkor 100 g kräftstjärt 1 dl crème fraîche 3 msk majonnäs 3 msk tångrom 2 msk purjolök, finhackad 2 msk dill, finhackad 0,5 msk citronsaft salt peppar www.koket.se
Tunnbrödssnittar med kräftost Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 250 gram kräftstjärtar 200 gram philadelphiaost , naturell 1 dl färsk dill , hackad 0,75 dl färsk gräslök , hackad 1 st salt 4 st mjukt tunnbröd , små runda 0 st peppar Köp receptet www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.