Buffemat

Buffemat

Kantarellflarn med bacon och dill

Kantarellflarn med bacon och dill

Ansa och dela svampen i mindre bitar. Skala och hacka löken. Hetta upp smöret en stekpanna och stek svamp, lök och bacon och krydda
Vitlökssås

Vitlökssås

4 dl matyoghurt, grekisk eller turkisk yoghurt. 12 klyftor vitlök. 12 msk olivolja (valfritt)Skala och pressa vitlöken i en skål
Smördegskuvert med salami

Smördegskuvert med salami

250 g kyld smördeg. 118 st gröna sparrisstjälkar. 112 st salamiskivor. 11. 5 dl riven lagrad ost. 11 st uppvispat ägg
Potatishalvor med räktopping

Potatishalvor med räktopping

4 st kokta potatisar. 1300 g räkor med skal. 12 msk majonnäs. 11 msk hackad dill. 11 msk skuren gräslök. 11 tsk pressad citronsaft
Klassisk gubbröra med ansjovis

Klassisk gubbröra med ansjovis

4 färskpotatisar 2 ägg 125 g Grebbestads ansjovis 0,5 rödlök 0,5 dl färsk dill, hackad 0,5 dl färsk gräslök, hackad 1 dl majonnäs 0,5 dl gräddfil salt