1250 g
kyld smördeg 18 st gröna sparrisstjälkar 12 st salamiskivor 1.5 dl riven lagrad ost 1 st uppvispat ägg Ugn: 225°Rulla ut smördegen i en långpanna med bakplåtspapper.
1 Bryt
av basen på sparrisstjälkarna. Koka sparrisen i lättsaltat vatten i ca 2 minuter. Spola av i kallt vatten och torka av stjälkarna.
1 Dela
smördegen i 6 rutor. Lägg salamiskivorna på mitten. Lägg sparrisen diagonalt på rutorna och strö över riven ost. Vik över de två övriga hörnorna. Fäst med lite vatten på mitten. Pensla med ägg.
Vänta med att skära till rullarna tills dess. Kakornas kaka – Annas pudrade citronrutorHåkan Larssons bästa vintips Ett vitt vin med frisk syra men också lite kraft smakar bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.