Buffé

Buffé

Små ostknyten

Små ostknyten

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st filodegsark 1 st äggula(or) 6 st persiljeblad 160 gram Västerbottensost , eller annan stark hårdost Köp receptet
Tunnbrödssnittar med kräftost

Tunnbrödssnittar med kräftost

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 250 gram kräftstjärtar 200 gram philadelphiaost , naturell 1 dl färsk dill , hackad 0,75 dl färsk gräslök , hackad 1 st salt 4 st mjukt tunnbröd , små runda 0 st peppar Köp receptet
Spanska djävulsägg

Spanska djävulsägg

hårdkokta ägg. 1majonnäs. 1dijonsenap. 1salt & peppar. 1rökt paprikapulver. 1chiliflakes1. Dela äggen i mitten. Ta ur äggulan, lägg i en skål och mosa med en gaffel
Präst- och Västerbottenostrutor

Präst- och Västerbottenostrutor

Warning. count(). Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/90/144790/matikvadrat
Kanapé med smördeg och rökt lax

Kanapé med smördeg och rökt lax

Ingredienser Portioner. 16 st 1 rulle kyld smördeg (à 250 g) 1 1/2 dl gräddfil 2 msk finskuren gräslök 1 tsk färskpressad citronjuice 100 g kallrökt lax 4 tunt skivade rädisor färsk dill till garnering Lägg till i inköpslistan
Frasiga ostsnurror med pesto

Frasiga ostsnurror med pesto

Igår gjorde jag ostsnurror som jag tänkt servera till en soppa imorgon – men dom gick väldigt bra att äta till lunch som dom är också 😉 Så goda
Pannkaksrulle med svamp

Pannkaksrulle med svamp

1. Sätt ugnen på 250°C. 2. Vispa samman mjöl, bakpulver, salt och hälften av mjölken till en smet. Tillsätt resten av mjölken och vispa till en slät smet
Fyllda ­champinjoner

Fyllda ­champinjoner

Bryt av foten på champinjonerna. Blanda ricotta, parmesanost, hackade ­pinjenötter, basilika, salt och peppar och fördela i svamphattarna