De passar perfekt att servera på kommande kräftskiva eller annan tillställning. Rulla ut smördegen och skär den i fyrkanter som passar bra i folieformarna
1 förp smördeg, kyld på rulle (à 250 g) 1 dl crème fraîche ca 400 g grön sparris (så tunna du kan hitta) ca 20 g parmesanost 1 citron 0,5-1 tsk chiliflakes flingsalt olivolja
Slå marinaden över svampen och strö på persilja. ca 300 g små champinjoner. 1ca 300 g små champinjoner 3,5 dl vatten 0,75 dl olivolja 1 liten gul lök, hackad saft av 1/2 citron 1 tsk torkad timjan 2 klyftor vitlök, hackade 2 tsk salt ca 10 svartpepparkorn 0,5 dl hackad persiljaBlanda allt utom svamp och persilja i en kastrull
Pensla bröden på bägge sidor med olja och vitlök. Sätt ugnen på 125 grader. Sätt ugnen på 250 grader. Lägg ut bacon på en bakpappersklädd plåt och tillaga 5-6 minuter i ugnen, 250 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.