Fyllda tunnbröds rullar Finhacka lax, lök och gräslök och rör ihop med crème fraiche och kaviar. Smaka av med salt och peppar. Finhacka sill, lök, dill, rädisor och ägg och rör ihop med crème fraiche mittkok.expressen.se
Smördegspuffar med ägg- och räksallad Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg Hemmets Journal
Chili Cheese Balls 50 gram smör. 2 dl vatten. 2 dl vetemjöl. 3 ägg. 1 tsk salt. 3 msk finhackad Green Jalapeno Hot. 3 dl riven västerbottenost eller annan lagrad ost www.matklubben.se
5 lyxiga tilltugg till fördrink och bubbel Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form medsmå koppar. Dra ett varv med pepparkvarnen och dekorera med en kvist oregano www.landleyskok.se
Skaldjursröra med tångrom i västerbottenkorg Skaldjursröra170 g skalade räkor 100 g kräftstjärt 1 dl crème fraîche 3 msk majonnäs 3 msk tångrom 2 msk purjolök, finhackad 2 msk dill, finhackad 0,5 msk citronsaft salt peppar www.koket.se
Zeinas kalla bearnaise crème fraiche. 1majonnäs. 1schalottenlök. 1vinäger, justera efter smak. 1dragon, torkad. 1persilja. 1senap, dijon eller vanlig Svt
Gratinerade Nachochips Blir du sugen på lite snacks under fredag- eller lördagskvällen. Då kan dessa Gratinerade Nachochipsen komma väl till hands I Nadjas kök
Smördegspaj med räkor, färskost och avokado Nagga allt utom kanterna med gaffel och pensla med ägg. Blanda ner Västerbottensost och citronskal, smaka av med salt och peppar Svt
Laxrullar med pepparrotsost Blanda färskost, pepparrot, dill i en skål, och smaka av med salt och peppar. Bred blandningen över laxen, gärna med en palett Hemmets Journal
Gratinerade tomater Skölj tomaterna och dela dom på tvären, gröp ur innehållet och blanda detta med persilja, ströbröd och vitlöken, smaka av med peppar och salt Mina reflektioner
Tunnbrödssnittar med kräftost Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 250 gram kräftstjärtar 200 gram philadelphiaost , naturell 1 dl färsk dill , hackad 0,75 dl färsk gräslök , hackad 1 st salt 4 st mjukt tunnbröd , små runda 0 st peppar Köp receptet www.tasteline.com
Räk– och laxfylld rulle Smaka av med pepparrot. Lägg ut de tre bröden med kortsidorna lite omlott med varandra. Vispa grädden och smaka av med riven pepparrot och salt Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.