Jag älskar verkligen den här sortens bakverk. Bara att mixa ihop alla ingredienser i hushållsassistenten, pytsa i muffinsformar och sedan in i ugnen en sväng, KLART
Blanda ihop ägget med färsen och tillsätt sedan ströbrödet för att få konsistensen lite fastare. Enkla och supergoda, och självklart helt friafrån gluten
Men personligen äter och lagar jag ofta mat med mycket mejerier så kul att få inspiration av hälsosamma och goda recept utan just mejerier – både för miljön och hälsans skull
Dessa kan man äta som de är eller med något gott pålägg. Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt och kummin, vilket innebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finns i "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
Vispa ihop alla torra ingredienser först, tillsätt därefter vatten, ägg och smält smör. Det hindrar mig dock inte från att baka egna frallor på en söndagsmorgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.