Glutenfritt lagar jag alltid och soja använder jag enbart i sojasås så det är inget större problem. Även om just jag inte känner av några hälsonackdelar med mejerier förutom att jag märkt att jag lättare går ner i vikt när jag äter mejerifritt
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter frittfrån mjölk, ägg ochgluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Men jag bakar så gott som alltid glutenfritt, med naturliga och rena glutenfria mjölsorter, och försöker i övrigt satsa på mat som är så oprocessad, naturlig och närproducerad som möjligt
Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt och kummin, vilket innebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finns i "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
Räkor, röd stenbitsrom, rökt lax, dill, citronskiva och gurkskivorBlanda ihop fyllningarna. Plasta in med plastfolie och låt stå i kylskåp minst några timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.