Jag brukar få mina idéer och anfall att baka på morgonkvisten. Jag får liksom lite idéblixtrar i huvudet och funderar sedan någon dag eller två på olika mjölsorter, kombinationer och smaker
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter fritt från mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Men personligen äter och lagar jag ofta mat med mycket mejerier så kul att få inspiration av hälsosamma och goda recept utan just mejerier – både för miljön och hälsans skull
Det hindrar mig dock inte från att baka egna frallor på en söndagsmorgon. En sak jag kan sakna på lediga morgnar är att gå till konditoriet och köpa nybakade frukostbullar
Här ser du mina socker- ochvetemjölsfria kakor bakade på mandelmjöl. Suveränt goda och med lite lagom seghet och tuggmotstånd tack var kokos och gojibär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.