LCHF söt paj med lime. En kvick analys gav vid handen att det antagligen är bottnen som är mest anti-LCHF, så jag bestämde mig för att göra en botten utan vetemjöl
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Så var det lördag igen, då brukar jag dela med mig av ett recept på något litet sött och gott. Med söta flingor till frukost, godis, tårtkalas och annat sött som fick honom att efter några år inte vara så liten längre, utan lida av både övervikt och en ond mage
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Augusti är här och det betyder att det är dags att frossa i kräftor. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i 20–25 min (det ska vara genomgräddat). Låt det puttra i ca 1 min
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskar till den andra osv och det som den sista i kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.