Årets julgodis-tillverkning är minst sagt i full gång här hemma. Skär upp i bitar och förvara svalt. Fudge har blivit lite av "årets grej" denna jul och jag kan verkligen rekommendera det till er alla
Fast kokos inte är någon favorit för mig så tycker jag bountybollar är goda och de chokladdoppade lakritskolorna är absolut mina nya favorit-julgodisar =) ,och med dulche de leche som fyllning i pralinerna kan det ju bara inte bli fel
Bred såsen över den förgräddade kakan. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna till kakan och platta ut smuldegen i en långpanna med bakplåtspapper
Kvällens uppdrag i Sveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middag till den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
Så för att fira det underbara sommarvädret tänkte jag bjuda på ett riktigt somrigt och törstsläckande drinkrecept - en liten kreation som jag har döpt till Rosa Elefant, även om Pink Passion Lemonade också vore passande
När skivorna är torra brukar jag stänga av ugnen och låta dom ligga kvar för att torka ännu mer. Dessa äppelchips fick jag som present av väninna V och de jättegoda och går åt med raketfart
Detta får bli mitt bidrag till Månadens sötsak hos Söta saker där temat för juli månad är rosa. Lowe for som ni kanske minns iväg med farmor till den stora huvudstaden och lämnade sina stackars föräldrar hemma
Bred sedan jordnötsröran ovanpå¸ lågg på blåbären och ‘tryck’ ner lite försiktigt. Förvara julsnickersn i kylen, med bakplåt- eller smörgåspapper emellan
– då är detta godis något för dig. Gillar du julgodis och dessutom choklad och saltlakrits. Man blir ganska nöjd fort, i alla fall i mitt tycke då de är ganska mäktiga att äta
Här är tre andra förslag på snabbfixat julgodis. På julaftonsmorgonen är det bara att skära i bitar och slänga i dem i en skål, så är fudgen redo för gottebordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.