Skala och hacka lök och vitlök fint. Servera med klyftpotatis och tzatziki. 2 burk kikärtor. 12 burk kikärtor á 400 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 msk hackad persilja 0. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 msk maizena majsstärkelse 1 st ägg smör eller margarin till stekningSkölj kikärterna väl och låt rinna av. 1Mosa kikärter, lök, vitlök och persilja i matberedare. 1Blanda med salt, peppar, majsstärkelseoch ägg till en smet. Forma bollar och platta ut till biffar, 1 cm tjocka. 1Stek i smör 2–3 minuter per sida på medelvärme
Nu kanskedethär receptet kommer med lite konstig timing. Jag har tagit lite tid på mig att få upp dethär receptet… Detär ju inte direkt väldens vårigaste maträtt
Bönor och linser räknas inte till LCHF – men som ni vet nu så äter jag inte enbart det löngre. Lägg bönlasageplattor så det täcker – bryt sönder dom lite så du får storlek som passar din form
Denhär gången funkade det dock hyfsat men för att vara på den säkra sidan byter jag nog ut flakesen mot mer svartpeppar nästa gång jag gör denhär goda grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.