Blanda runt ordentligt och slå på grädden. Om man som jag är lite dålig på att göra vegetariska rätter så är detta ett bra alternativ som inte kräver så mycket ansträngning och kan vara ett bra recept att ha om man vill köra en köttfri dag
4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Om du villkan du ställa in den i ugnen under grillen några minuter, men det är inte nödvändigt. Jag använde förutom grönkål, färsk gul lök och vitlök från landet
gently tending to bland. Louis XIV som populariserade blomkålen i Frankrike gillade att äta blomkålen kokad i buljong, kryddad med muskot och serverad med smält smör
Skölj kikärtorna noga och kör dem i en matberedare tillsammans med pressad vitlök och citronsaft. Eller så tillsätter du vatten när det är dags att äta den
Lägg ner dadlarna, mangon och solrosfröna och mixa en stund tills det blir väl blandat. Rulla dem i en blandning av kakao och lakritspulver och kyl ett par timmar
Blandat med svenska smaker som dill och gräslök så har du en burk med smarrig sill. ) Men vikan inte säga det tillräckligt många gånger, egen inlagd firre är så enkelt att fixa till och så mycket godare än den man kan köpa på glasburk i affären, det lovar vi er också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.