Rostbiff med yoghurtbéarnaise, haricots verts och lökringar
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 450 gr hel potatis
  • Olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1/2 schalottenlök 1 dl rysk yoghurt
  • 1 äggula 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk fryst persilja
  • 1 msk torkad dragon
  • 1 1/2 krm salt
  • 1/2 schalottenlök 1 msk fryst persilja
  • 1/2 msk rödvinsvinäger
  • 1/2 msk olivolja
  • 1 1/2 krm salt
  • 150 gr haricots verts
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 krm salt
  • 3 msk vatten
  • 1 gul lök
  • Olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.