Jag stekte vårrullar och till dem gjordes en vitkålssallad med asiatiska smaker. Lägg en tallrik över salladen och pressa ner den, så det blir en tyngd på salladen
Lägg ingefära, vitlök och chili i en skål. Rör ner sesamolja, olivolja, soja, limesaft och vinäger. Sätt på en ångkokare eller koka upp en stor kastrull med vatten
Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Rör om snabbt och servera. 150 g Färska haricotsverts. 110 g Ingefära. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricotsvertsoch stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök ochharicotsverts
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon ochharicotsverts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.