Ribollita - Italiensk bondsoppa med pancetta, Grana Padano och oregano
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 2 ciabatta-bröd
  • 150 gr pancetta
  • ½ gul lök
  • 1 morot ½ förpackning stjälkselleri
  • ½ zucchini
  • 1 förpackning cannelinibönor
  • 2 vitlöksklyftor Olivolja
  • 6 dl vatten
  • 1 tärning kycklingbuljong
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 krm chili flakes
  • 3/4 tsk torkad timjan
  • 1 krm salt
  • 1 kruka oregano
  • 60 gr Grana Padano
  • Olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.