Kardemummakyckling med grön chili, ingefära och kålrabbi-raita
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 3/4 dl basmatiris
  • 2½ dl vatten
  • ½ tärning kycklingbuljongtärning
  • 2½ tsk kardemummakärnor
  • 2½ tsk spiskummin
  • 1½ tsk paprikapulver
  • 1 tsk malen koriander
  • ½ tsk salt
  • 1 krm chili flakes
  • 300 gr kycklinglårfilé
  • 1 gul lök
  • 2 tomater 2 vitlöksklyftor 1 grön chili
  • 1 bit ingefära (ca 2 msk finhackad)
  • 1½-2 dl vatten
  • 1 kycklingbuljongtärning Olivolja
  • 1 lagerblad 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk flytande honung
  • ½ kålrabbi
  • 1 vitlöksklyfta 1 dl grekisk yoghurt
  • 1 krm salt
  • ½ krm spiskummin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.