Toppa med räkor och servera medris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Vispaihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Skär fiskenimindrebitaroch lägg i en litenugnsform, dvs så fiskenprecis täcker botten. Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienserochminimaltmed förberedelse
Idag gjorde jag torskiugnmed smak av tomat och purjolök tillmiddag. Mat som går snabbt ochsmidigt att laga och som sköter sig självt iugnen är alltid bra tycker jag
Det finns massor med god snabblagad mat som tex den här torskrätten som jag gör rätt så ofta. Med en bebis hängande över armen så måste det gå undan ochinte vara allt för avancerat vilket ju förstås inte betyder att det inteblir gott
IngredienserPortioner. 4 900 g fast potatis 600 g torskfilé salt och peppar 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 kruka dill 1 citron 250 g broccoli Lägg tilliinköpslistan Stå intevilsenibutikenigen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.