Ta lite mer olja om du vill ha den lite krämigare och smaka eventuellt av med mer kryddor/kapris. Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggen avokado och skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Rör om snabbt och servera. 150 g Färska haricotsverts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricotsvertsoch stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök ochharicotsverts
Bönor ingår då och då i min mat sen jag skrev Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken, ett både gott och mättande tillbehör som även fungerade bra som medicin mot mina klimakteriebesvär häromåret
Så gott och det känns verkligen bra för kroppen. Drick och njut. Jag har verkligen älskat att vi har haft en sådan fin, varm och solig sommar men nu är jag redo för höstväder
I receptet är det helt vegetariskt, men jag lade till kyckling och alla i familjen åt med god aptit. Tillsätt kokosmjölk, fisksås, soja, vatten och buljongtärning
Mast o khiar (persisk tsatsiki) – recept HÄR. Perserna är kända för sitt ris och de har många fantastiska recept som adas polo och persiskt ris med saffran
Spola av bönorna med kallt vatten och låt dem rinna av. Smaksätt gärna med dill. Jag har mer och mer gått över till en mer vegetarisk kost även om jag då och då äter kött, fågel och fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.