Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Salt och peppar. Lägg i pannan med löken och slå över krossade tomater och vattnet
Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
Potatissallad. Slå av vattnet och spola potatisen med kallt vatten. Blanda potatisalladen med oljan från de soltorkade tomaterna eller vanlig kallpressad olivolja
Blanda ner paprikan i potatissalladenoch toppa medrostad mandel, servera med grillad korv. Blanda dressingen genom att vispa ihop passerade tomater, vinäger och paprikapulver tillsammans med riven vitlök
), tryffelolja, gul zucchini, färsk basilika, rostade rödbetor och maché. Jag lät dessutom en knippe mindre rödbetor rostas i ugnen och toppade sedan potatissalladenmed dessa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.