Mixa till en slät smet och stek i smör eller olivolja. 10 msk keso, 4 ägg, 2 msk grädde, 2msk mjölk och 1 msk fiberhusk, salt. Fyll med din egen köttfärssås ( jag gjorde igår) och toppa med ost och in i ugnen på 200 grader tills osten har smält
Riv vitkålen, finhacka löken och vitlöken. Stek lök och vitlök mjuka i smör och blanda ner vitkålen. Blanda ner grädde, färskost och kryddor och häll upp i form
Denna tonfiskröra med sting blev så otroligt god. Nu har jag gjort den ett antal gånger och tänkte att jag kan ju inte lägga ut ytterligare ett tonfiskrörarecept – men jag måste
Jag tog lite av det som fanns i kylen och det blev en äggröra av sort med en ‘twist’. salt, peppar, cayennepeppar, vitpeppar (efter smak, rikligt med cayenne)
Vi har alltid räkor med skal i frysen och lägger man ut dem på en dagstidning för att tina går det superfort (och tidningen samlar upp allt vatten som också tinar)
Rör i creme fraish och majonäs, smaka av med kryddor och dill. Gröpa ur avokadona och skiva gurkan. Lägg röran på en salladsbädd och toppa med smulad ost och mozzarella
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.