Rostad potatissallad med chorizo och senapsdressing
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g potatis, gärna små
  • 1400 g sötpotatis
  • 11 msk olivolja
  • 11 vitlöksklyfta, finriven
  • 11 tsk chilipulver
  • 11 tsk salt
  • 13 chorizo
  • 1200 g frysta haricots verts, tinade
  • 11 röd lök, strimlad
  • 170 g feferoni
  • 120 g bladpersilja, grovt skuren
  • 10.5 dl majonnäs
  • 11.5 msk dijonsenap
  • 11 msk neutral olja
  • 11 msk vatten
  • 11 msk flytande honung
  • 12 tsk vitvinsvinäger
  • 1 salt och svartpeppar1 Tvätta potatisarna noga. Skala och skär sötpotatisen i lika stora bitar som potatisen. Vänd runt allt med olja, vitlök, chilipulver och salt på en ugnsplåt. 2 Rosta mitt i ugnen till fin färg, 20–25 min. Vispa ihop alla ingredienserna till dressingen och smaka av med salt och peppar. Slanta korvarna och stek till fin färg. 3 Stek bönorna i samma panna som korven. Vänd ihop de ljumna potatisarna, korven och bönorna med dressingen, rödlök, feferoni och persilja.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.