Hade ett recept på en potatissallad som låg och väntade på att bli testad, sist vi hade några vänner över passade jag på att prova den, lade till lite egna saker och kom på ännu mer ingredienser som skulle passa att ha i medan vi åt den, det här är slutresultatet, hoppas ni gillar den
Servera gärna med couscous som en komplett rätt. Skölj av fetaostenoch lägg i mitten. Halvera nektarinerna, vrid bort kärnan och skär halvorna till klyftor
Krydda med salt och peppar. Blanda potatisen med korv, lök, chili, nektariner, oliver, örter. Tärna nektarinerna, dela tomaterna och bryt osten i bitar
Man kan äta den som kombinerad efterrätt och ostbricka med några kex till, eller göra som vi gjorde, äta den till prosciutto och rostat surdegsbröd som en liten kvällsrätt
Servera chorizo med rostad potatissallad, stekt citron och rökt paprikayoghurt. Lägg allt på en plåt och blanda med pressad vitlök, lite olja, salt och nymald svartpeppar
Blanda samman alla ingredienser till salladen med dressingen. Skala och skiva ½ rödlök tunt. Skär baconet i önskvärd storlek och stek i en varm panna utan fett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.