Här spelar pumpan huvudrollen och lyfts fram av bulgursallad och guacamole. ½ butternutpumpa (helst den övre halvan som är kärnfri, spara resten till exempelvis en soppa)
Jag är ingen storätare när det gäller bakverk, men en enkel muffins äter jag gärna och de är bra att ha i frysen när jag blir sugen på något gott till fikat
Sedan rostade vi de avsköljda kärnorna i torr het stekpanna med örtsalt och peppar ur kvarn, gott som snacks medan alla väntade på soppan med kurrande magar
De är inte alls svåra att göra – smeten ska inte ner i massa småsmå formar, det ska inte dekoreras osv utan när smeten svalnat skär du fugdgen i bitar och förvarar svalt
Jag var lite trött på ugnsrostade grönsaker ett tag men det går ju att variera hur man serverar dem. Man ser ju till och med hur gott det är med alla färger
Rostadepumpafrön. Ni som läser många amerikanska hälsobloggar har säkert kommit i kontakt med recept med pumpapuré, perfekt i nyttiga efterrätter och kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.