Gluten- och mejerifritt formbröd som är gott att rosta och testat en ny produkt :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 ägg (var inte rädd för så många ägg i receptet! Smaken kommer inte att vara äggig, lovar!)
  • 2,5 dl kokosmjölk/kokosvatten/vatten (med kokosvatten menar jag det vattnet som blir kvar när burken har stått i kylen 1 dag och man använt den stelna kokosmassan)
  • 1,5 dl kokosmjöl
  • 1,5 dl kokosflingor (ekologiska)
  • 1 dl sesammjöl
  • 1 msk chiafrön
  • 1 msk psylliumfrön
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 tsk vitvinsvinäger/ättika
  • 1-2 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.