Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Hur kan något som är så enkelt att göra vara så förföriskt gott. Den har blivit en så stor favorit att jag ofta äter den till mellanmål, nyttiga fetter och choklad det kan knappast bli bättre
Snabbt, lätt, enkeltoch gott. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Varför är det alltid så när man är på något föredrag eller får information om någon förändring att det finns någon som är superkritiskt och ifrågasätter precis allt
baka med marabou choklad, bakblogg, enkelt lätt och gott att baka, få ingredienser, marabou choklad, marabou schweizernöt, matblogg, smördeg, smördegsinbakad schweizernöt, smrödegsinbakad chokladkaka, systrarna m, systrarnam
Säsongens grönsak är helt klart squash, och det råkar dessutom höra till en av mina favoriter. Lite under halva fick bli soppa, och en del blev det paj av och resten är fortfarande i kylskåpet och väntar på att jag skall komma på något kul att laga av den
Superenkeltoch snabbt att laga och gott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Rör ihop, gör frallor och släng in i kall ugn – så smidigt. Helgerna här hemma, eller söndagen iaf, starta ofta med nybakat bröd till frukost och jag tänkte publicera ett nytt recept på snabb-bakade frallor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.