En pumpa blir lykta, soppa och rostade kärnor!
Par i matlagning
Par i matlagning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 minuter
  • Pumpasoppa med rostade pumpakärnor
  • 6 portioner
  • 1 medelstor pumpa
  • rapsolja
  • 2 gula lökar
  • 3 vitlöksklyftor 1/2 chili eller chiliflakes
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 tetra krossade tomater
  • grönsaksbuljong till 1 liter ca
  • 1 l vatten
  • 1 tsk mald ingefära, eller en bit hackad färsk
  • 3-4 limeblad 1 burk kikärtor
  • 2 msk råsocker
  • 1 citron, ekologisk
  • gärna koriander till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.