Kärna ur pumpanoch skär halvmånar. Råriv rödbetan, mixa den med hummus, tahini, vitlök och salt. Häll av kikärtorna, massera in olja, gurkmeja, svartpeppar och salt och lägg på bakplåtspapper på en plåt
Fräs lök tillsammans meddillfrön mjukt i olja och tillsätt gurkan. Mixa soppan i mixer tillsammans med yoghurt och kyl ned soppan, smaka av med ättika, socker och salt
Vänd ned spaghettin och blanda runt ordentligt. Toppa med parmesanost vid servering. Blanda samman kycklingfärsen med havregröt, ägg, 1 kruka persilja, citronskal, 1 riven vitlöksklyfta och salt. Rulla köttbullar och stek i olivolja i ca 10 minuter på medelvärme. Höj värmen under stekpannan och tillsätt 2 skivade vitlöksklyftor och zucchini. Fräs i 3 minuter och tillsätt schalottenlök, solroskärnor och bladpersilja samt citronsaft. 0,5 citron, skalet av + saft. 1 dl rostade solroskärnor. 600 g kycklingfärs 1 dl kokt havregröt, kall 1 ägg 2 krukor bladpersilja, fint hackad 0,5 citron, skalet av + saft 3 klyftor vitlök 1,5 tsk salt 1 zucchini, i tunna slantar 1 bananschalottenlök, skivad 1 dl rostade solroskärnor 2 dl färskriven parmesanost spaghetti olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.