Men nu får Ni först frestas av denna läckra gyllengula risotto med saffran. RisottoMilanese2 dl arborio- eller avorioris5-6 dl grönsaksbuljong. Låt risotton koka på svag värme utan lock ca 20 min
Vi serverade i alla fall risotto och Osso Bucco tillsammans och det var gott. Det var premiär för RisottoMilanese här hemma, och det kom sig av att vi gjorde Osso Bucco, och tydligen är de två intimt förknippade med varandra
mat , recept , risottoallamilanese , risotto , saffran , prosciutto , tryffelolja. Den här risotton ska serveras riktigt, riktigt krämig så att den nästan rinner ut över tallriken och den kan ätas både som förrätt och varmrätt
Det här är Sophia Lorens favorit-risotto, med oxmärg och saffran. Den blir härligt krämig och rund i smaken, det bästa av Artusis risotto-recept som vi testat hittills
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Servera med risotton, aiolin, sallad och citron. sallad. Risotto. Koka upp vatten och buljongtärning, och späd risotton med den varma buljongen lite i taget
Risottomilanese. Risotton blev också riktigt bra. Risottomilanese. Nästa gång jag gör denna så tror jag att jag ska göra den till fisk/skalddjur istället då jag tror att det passar bättre tillsammans med saffransmaken från risotton
Jag älskar att göra risotto. Risotto är så tacksamt att göra. För mig är risotto en hel rätt, jag serverar sällan något mer än själva risotton och det som är i men det passar som tillbehör till kött, fågel och fisk
Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Det är självklart också en viktig del, vi vill ju alla se bra ut, men många glömmer bort den grundläggande anledningen till varför vi äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.