Risotto Milanese
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 3 dl arborioris, eller carnaroliris
  • 1 gul lök
  • 0,5 g saffran
  • 0,9-1,1 l svampbuljong (på fond eller tärningar)
  • 1 dl blötläggningsvatten
  • 25 g karljohansvamp, torkad
  • 2 msk olivolja
  • 50 g smör
  • 100 g ost, mild och färskriven
  • 1 dl parmesanost, riven
  • parmesanost, till servering
  • 3 dl arborioris, eller carnaroliris 1 gul lök 0,5 g saffran ca 0,9-1,1 l svampbuljong (på fond eller tärningar) ca 1 dl blötläggningsvatten 25 g karljohansvamp, torkad 2 msk olivolja 50 g smör 100 g ost, mild och färskriven 1 dl parmesanost, riven parmesanost, till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.