Men nu får Ni först frestas av denna läckra gyllengula risotto med saffran. RisottoMilanese2 dl arborio- eller avorioris5-6 dl grönsaksbuljong. Låt risotton koka på svag värme utan lock ca 20 min
mat , recept , risotto alla milanese , risotto , saffran , prosciutto , tryffelolja. Den här risotton ska serveras riktigt, riktigt krämig så att den nästan rinner ut över tallriken och den kan ätas både som förrätt och varmrätt
Det här är Sophia Lorens favorit-risotto, med oxmärg och saffran. Den blir härligt krämig och rund i smaken, det bästa av Artusis risotto-recept som vi testat hittills
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Risottomilanese. Risotton blev också riktigt bra. Risottomilanese. Nästa gång jag gör denna så tror jag att jag ska göra den till fisk/skalddjur istället då jag tror att det passar bättre tillsammans med saffransmaken från risotton
Jag älskar att göra risotto. Risotto är så tacksamt att göra. För mig är risotto en hel rätt, jag serverar sällan något mer än själva risotton och det som är i men det passar som tillbehör till kött, fågel och fisk
Vi är ju stora fans av Nigellas risotto och har kockat till den ett flertal gånger så när vi såg Jamie Oliver på tv göra tre nya varianter i söndags, så var vi inte sena med att prova på en av dom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.