Risotto. Kontrollera att alla musslor är stängda. Rör därefter mycket försiktigt ner räkor och musslor (färska eller från burk), späd med lite musselspad för att få en saftig risotto med en fyllig mustig smak
mat , recept , risottoalla milanese , risotto , saffran , prosciutto , tryffelolja. Den här risotton ska serveras riktigt, riktigt krämig så att den nästan rinner ut över tallriken och den kan ätas både som förrätt och varmrätt
Medans du kokar risotton skall du bryna kantarellerna i smör, salta och peppra. Koka inte risotton längre än att det finne lite kärna kvar och alltså lite tuggmotstånd
Det här är Sophia Lorens favorit-risotto, med oxmärg och saffran. Den blir härligt krämig och rund i smaken, det bästa av Artusis risotto-recept som vi testat hittills
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Jag älskar att göra risotto. Risotto är så tacksamt att göra. För mig är risotto en hel rätt, jag serverar sällan något mer än själva risotton och det som är i men det passar som tillbehör till kött, fågel och fisk
Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Det är självklart också en viktig del, vi vill ju alla se bra ut, men många glömmer bort den grundläggande anledningen till varför vi äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.