Skär upp köttet servera medkoktpotatis, extra riven pepparrot och liten smarrig sallad. Nej vet ni vad, nu är det dags för lite husmanskost av den gamla hederliga sorten här i köket, närmare bestämt oxbringa som rimmats ochkokts för att serveras medkokta pantoffler och pipparrotssås
Serverade torskryggen mednykoktpotatisoch svensk grön sparris, tomatbitar och dillemulsionen. Tillsatte neutral olja och körde med stavmixer tills det tjocknade och blev en majonnäsliknande emulsion
skiva oxbringan tunt och lägg upp på fat. Smaksätt pepparrotssåsenmed salt och peppar. Lägg bringan i en stor kastrull och häll vatten så att det täcker
Rimmad lax med dillstuvad potatisochfänkålssalladrimmadlaxkoktpotatis, fast sortmjölsmörmjölkdillsalt och pepparfänkållimeolivoljaKoka en bechamelsås - smält smör i en kastrull och pudra över mjöl
Värm en kastrull med lättsaltat vatten. Låt var och en salta och peppra efter egen smak. Skala potatisenoch koka tills den är mjuk (ca 30 min). 12 st potatisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.