Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Lindas Goda
Lindas Goda
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Till 4 portioner behöver du.
  • 750 g oxbringa
  • 10 cm purjolök
  • 1 st gul lök
  • 2 st morötter
  • 4 lagerblad 10 st pepparkorn
  • 10 st kryddpepparkorn
  • salt
  •  
  • Sås
  • 50 g smör
  • 3 msk mjöl
  • 3 ½ dl buljong från köttet
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 4 msk finriven pepparrot
  • 1 tsk socker
  • smaka av med salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.