Rimmad oxbringa med rotfrukter och persiljesås
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 10 2 1/2 kg rimmad oxbringa 2 gula lökar 2 morötter 2 lagerblad 8 pepparkorn Rotfrukter 1 kg rotselleri 1 kg potatis 5 morötter 500 g kålrot 10 knipplökar 10 knipplökar = 2 purjolökar, det vita) Persiljesås 2 krukor persilja 5 dl vatten 2 vitlöksklyftor 1 msk konc kycklingfond 3 stjärnanis 2 dl crème fraiche färskpressad citronjuice salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.