Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pasta: 340 g durumvetemjöl eller tipo "00" mjöl 150 g mannagryn eller semolina 1 tsk salt 3 ägg 3 äggulor 1 ägg till pensling Fyllning: 400 g färsk spenat 250 g ricotta eller kvarg 100 g riven parmesanost eller Svecia 1 ägg rivet skal av 1 citron 1 krm riven muskotnöt salt och svartpeppar Citronsmör: 100 g Arla® Svenskt Smör 8 hackade salviablad rivet skal av 1 citron 1 tsk chiliflakes
Mjöla både degen ochravioliformen. ravioli-förödelse. En platta på formen och lite fyllning i varje hål(fast det här är från den misslyckade batchen så det är för mycket) På med en till platta
Hacka och fräs schalottenlöken tillsammans med olivoljan i en kastrull tills den mjuknar. Lägg därefter i spenatenoch fräs den tills den blir mjuk, salta och peppra
Laga raviolisamtidigt som ni högljutt sjunger schlagerdängor och gamla Shirley Basseylåtar. Upprepa proceduren medsamtliga plattor tills all pastadeg är använd eller fyllningen är slut
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela medspenat i botten och räkor på toppen
Men lite "vuxen" i alla fall, medricottaochspenat bland annat. Spagettiblandning i botten av en form, fyllning med bacon, champinjoner, lök och tomat och sedan ett lager spagettiblandning till
Tycker man att det verkar lite tråkigt med bara spenatochricotta så kan man t. (Tips för snabbtining - lägg spenaten i ångkokningskärlet fast sätt inte på locket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.