Ravioli med spenat och ricotta samt citronsmör
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 340 g durumvetemjöl eller tipo "00" mjöl
  • 150 g mannagryn eller semolina
  • 1 tsk salt
  • 3 ägg
  • 3 äggulor
  • 1 ägg till pensling
  • 400 g färsk spenat
  • 250 g ricotta eller kvarg
  • 100 g riven parmesanost eller Svecia
  • 1 ägg
  • rivet skal av 1 citron
  • 1 krm riven muskotnöt
  • salt och svartpeppar
  • 100 g Arla® Svenskt Smör
  • 8 hackade salviablad
  • 1 tsk chiliflakes
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pasta: 340 g durumvetemjöl eller tipo "00" mjöl 150 g mannagryn eller semolina 1 tsk salt 3 ägg 3 äggulor 1 ägg till pensling Fyllning: 400 g färsk spenat 250 g ricotta eller kvarg 100 g riven parmesanost eller Svecia 1 ägg rivet skal av 1 citron 1 krm riven muskotnöt salt och svartpeppar Citronsmör: 100 g Arla® Svenskt Smör 8 hackade salviablad rivet skal av 1 citron 1 tsk chiliflakes

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.