Koka tortellinin enligt förpackningen, häll av vattnet och ställ åt sidan. Fräs de soltorkade tomaterna i olja i en stor stekpanna på medelvärme, tillsätt skivad vitlök och stek i någon minut
Smaka av med salt och peppar. salt och peppar. 50 g färsk spenat, hackad. 6 soltorkade tomater i olja, hackade. 50 g färsk spenat. 6 soltorkade tomater i olja
4 500 g tortellini (ricottaochspenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Blanda sedan med sked ner råris och solroskärnor. Mixa samman i matberedare eller med mixerstav. kikärtor, babyspenat, soltorkade tomater, vitlök och ägg
Koka upp tortellinin (jag brukar koka med broccolibuketterna i samma vatten mot slutet av koktiden) samtidigt hackar du löken ochspenaten om du vill ha den i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.