Häll lite olja på en plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt. Men ska jag vara helt ärlig smakar det faktiskt likadant med blodgrape, samt med enbart rödbetor
Krama ur vätskan och mixa spenaten med ricotta, ost, ägg, citronskal och muskot i en matberedare. Skär i fyrkanter med kniv, sporre eller ravioliskärare
Ringla det brynta smöret över pastan (se till att inte få med eventuellt bottensegment), strö över de rostade solroskärnorna och avsluta med att hyvla över parmesanosten
Mjöla både degen ochravioliformen. ravioli-förödelse. En platta på formen och lite fyllning i varje hål(fast det här är från den misslyckade batchen så det är för mycket) På med en till platta
Stäng av plattan och låt vila i tio minuter, dra sedan bort skalet och krossa tomaterna med ex. (Ordningen kan kastas om, fortsätt till nästa punkt medan de olika momenten klarar sig själva)
Späd med lite av vattnet, häll i salt och fond. Hacka lök och vitlök och fräs i olja. Fräs tomaterna och spenaten i lite olja och rör ner i riset tillsammans med osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.