Ragú alla Napoletano
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ragú2 msk olivolja 1 gul lök, finhackad 2 klyfta vitlök, finhackade 500 g högrev 500 g revben (eller fläskkarré med ben) 200 g salsicciakorv 2 msk tomatpuré 3-4 dl rött vin 1 burk krossade tomater 1 kruka färsk basilika 2 tsk salt svartpeppar
  • Polenta:5 dl grönsaksbuljong, och mjölk (hälften av vardera) 1,75 dl polenta 2 krm salt 1 krm vitpeppar 1 msk olivolja 3 äggulor
  • Parmesankräm100 g parmesanost 1 dl grädde 2 äggulor 2-2,5 rapsolja
  • Rostade rotsaker800 g blandade rotfrukter (exempelvis morötter, polkabetor, gulbetor, vitlök, rödlök och persiljerötter) 2 msk olivolja havssalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.