4 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 500 g kryddig korv t ex chorizo 250 g körsbärstomater 2 msk smör 2 msk tomatpuré 1 tsk torkad timjan eller dragon 3 dl vispgrädde 1 msk dijonsenap 1 dl cornichons salt svartpeppar Till servering färsk dragon 4 port ris Lägg till i inköpslistan
Ta ut falukorven som nu delat sig så det är enkelt att lägga i fyllningen. Under tiden blanda Crème fraiche med Sweete Chili Asia, hacka tomater, lök, och champinjonerna, lägga ner allt röran förutom osten, där tar du endast hälften, resten ska strös på innan den ska in i ugnen
Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Vänd ner majs, ärter och korv och hetta upp. ca 250 g falukorv, i stora tärningar. 1 gul lök, finhackad (stor) 3 msk margarin 2 dl ris, långkornigt 0,5 msk curry 4 dl hönsbuljong 1,5 dl majskorn 1,5 dl gröna ärtor ca 250 g falukorv, i stora tärningar 2 tomater
Gårdagens middag blev en korvgryta med inspiration från Instagram. Deras recept på korvgryta gjorde bara en liten förändring på och bytte ut falukorven mot kycklingkorv
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.