Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Kommentera. Så här gördu. Lägg på plåt, täck med bakduk. Låt jäsa upp ordentlig under bakduk på dragfri plats i cirka 35–40 minuter. Låt jäsa på plåt under bakduk35–40 min. Omdu inte satt på ugnen och värmt till 225 grader är det dags nu. 100 g smör, rumsvarmt så det går att bre på degen. 4–6 msk vanlijsocker
En av mina absoluta kallafavoritsåser är tzatziki. Aldrig smakar den väl så bra som när man är i Grekland men jag har några små tips för att lyckas med att få den precis så där god
En tunn kökshandduk En gummisnodd En såkallad sodastart. Vill dugöra egen must vid fler tillfällen håller du igång sodastarten genom att fortsätta att mata den dagligen med råsocker och ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.