Ragù alla Bolognese
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g färsk tagliatelle eller fettucine (inte spaghetti
  • det äter man inte i Bologna)
  • 300 g nötfärs
  • 150 g pancetta
  • orökt och mycket finskuren
  • 50 g morot
  • brunoise (mycket små tärningar
  • 3 mm)
  • 50 g stjälkselleri
  • brunoise
  • 50 g gul lök
  • brunoise
  • 30 g trippelkoncentrerad tomatpuré (eller 40 g dubbelkoncentrerad)
  • 15 cl italienskt vin (rött eller vitt efter smak)
  • 1¾ dl mjölk
  • Salt
  • Svartpeppar direkt från kvarnen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.