Jag hade tidigare i veckan planerat att tillaga något av recepten i Matälskarens Bolognesetävling och redan då bestämt mig för att använda ragùn i polentagratängen
Lite pyssel är det, men i övrigt lättlagat, och kycklingen blir väldigt mör. Lägg upp direkt på tallrikar med sallad, tomat och päron i en hög på mitten och kycklingen runtomkring
I förra Buffé var det ett recept på en variant av Porchetta di fano. Där skrev man att en riktig porchetta di fano är gjord på helstekt gris som man grillar – och det har man ju inte riktigt hemma i kylskåpet eller frysen
Tärna Gustafskorven och hacka löken. Bryn löken tillsammans med korven, rör ner crème fraiche med den rivna osten och smaka av med svartpeppar och salt
Fizz, fizzigare, fizzigast - Gin Fizz. Någon fördrink skulle vi ju ha när gästerna kom. Fick en snilleblixt och kom på att maken är en fena på Gin Fizz som var min absoluta favoritdrink på 90-talet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.