Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 1 förp ananasbitar i juice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Till servering 4 port ris Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Lägg dem i en stor kastrull och täck med vatten. Koka upp och skumma med en slev. Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter
4 1 gul lök 2 klyftor vitlök 1 purjolök 1 klyfta vitkål (à 300 g) 1 msk olja 500 g köttfärs 3 msk soja 3 msk balsamvinäger 2 msk råsocker peppar ev salt Till servering potatis rårörda lingon bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Smula sönder buljongtärningen och blanda ner i en kastrull med mjölken. När du är nöjd med smaken, blanda i lite idealmjöl och servera sedan till köttet
Du behöver en stekpanna med lock, har du inte det går det nog lika bra att steka på kycklingen i en stekpanna och sen lägga över den i en kastrull när du ska hälla på vattnet och buljongtärningen
Ha i vegobullarna och låt dem koka med i någon minut så de tar smak av gräddsåsen. Jag är också glad att jag äntligen tog mig tiden till att lära mig laga en riktigt god gräddsås
Blanda rumsvarmt smör med finhackad vitlök, timjan, salt och peppar. Sås. Gnid in hela lammsteken med smörblandningen och även där benet har suttit så det blir inuti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.