Pluras kalops med kokt potatis och rödbetor
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kalops 750 gram högrev 300 gram morötter 4 st gul lök(ar) 15 st kryddpepparkorn 0,5 tsk salt 1 st vitpeppar , från kvarn el. mortel 2 st lagerblad 3 st ansjovisfilé(er) 2 msk vetemjöl 5 dl vatten 1 msk köttfond 1 smör Tillbehör 1000 gram potatis(ar) , 8000-1000 g 1 rödbetor , inlagda Köp receptet Näringsvärde Kcal: 588 Protein: 45 gram Fett: 19 gram Kolhydrater: 54 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.