IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 1 förp ananasbitarijuice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Tillservering 4 port ris Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser 1 kg fransyska 1 msk Mat & Bak smör 1 dl vatten 1 st gul lök(ar) 1 st morot 1 bit(ar) selleri 0,25 kruka(or) färsk timjan , några kvistar räcker, som dekorering 0 st salt 0 st svartpeppar Sås 0 steksky , från steken 2 msk kalvfond , konc 1 dl vispgrädde 2,5 msk vetemjöl 0 st salt 0 st peppar Tillservering 0 st potatis(ar) , kokt, pressad 0 rotsaker , el
Varva det marinerade köttet med de andra ingredienserna på fyra spett. Marinad. Blanda marinaden och låt fläskfilénliggai den cirka 1 timme. Grilla spetten runtom 6-8 min och pensla med marinaden. 0,5 kg fläskfilé, ibitar. 10 prinskorvar. 2 st paprikoribitar. 0,5 dl kinesisk soja. 1 dl rött vin. 2 klyfta vitlökibitar. 1 msk rosmarin. 0,5 kg fläskfilé, ibitar 10 prinskorvar 2 st paprikoribitar 8 st tomater, små 8 st smålökar eller halvor av större lök 1 paket bacon Marinad. 2 dl rapsolja 0,5 dl kinesisk soja 1 dl rött vin 2 klyfta vitlökibitar 1 msk rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.