2 ryggbiffar
salt och peppar Smör: ca 30 g smör 1 msk hackad persilja 1 klyfta vitlök 1 tsk dragon Potatis: 4-6 potatisar salt olja och soja Ugn:225 grader
Smaka av med salt och peppar. Dra från plattan och riv ner pepparroten. Biff Rydberg. Smaka av med salt. Blanda tomaterna med krispsallad och lägg upp lite på varje tallrik
Smält smöret och pensla potatisarna. Hasselbackspotatis. Stör på ströbröd och salt. Mosa ihop ingredienserna och rulla ihop det till en korv i plastfolie
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Biffar. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.