Rödspätta med rotfrukter
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 st ägg
  • salt och peppar
  • grovt rågmjöl
  • 4 st rödspättafilé
  • 4 st potatis
  • 0.5 st kålrot
  • 3 st morötter
  • 2 st palsternackor
  • 2 st rödlökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • olivolja
  • salt och peppar
  • 0.5 st kålrot
  • 2 st morötter
  • 1 st palsternacka
  • 1 st schalottenlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 5 dl grönsaksbuljong
  • 3 st dragon
  • salt och peppar
  • 0.5 dl lätt crème fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.