När smöret börjar fräsa lite tar du bort stekpannan från värmen och lägger ner potatisarna. Skala vitlöksklyftorna och krossa dom lätt med den platta siden av kniven
Blev inspirerad av Tove att göra saft och gelé av våra röda vinbär i år. Så en saftsil införskaffades och så spenderades större delen av helgen till att plocka vinbär, sylta och saft och baka en supersnabb vinbärskaka
Jag har fullt upp och mer kommer det att bli. Jag tänkte bjuda er på min version av cheesecake som jag och min goda vän och kollega Andreas Brettmark tog fram ihop och körde som lunchdessert på Restaurang Vatten Gourmet & Cafe
Tack vare närheten till Centarl- och Sydamerika så blir inspirationen ofta influerad av just det. En del har en klar soppa och en del har “blended”, själv föredrar jag den senare
Det är helt fantastiskt vad man kan göra med det och den passar till frukost, lunch och middag. Quinoa är ju superfröet från Sydmerika som har funnits i tusentals år
Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsocker och häng av den från fett i en finmaskig nätsil
salt och peppar. Alla tidigare Kockens Tips. Salta och peppra läggen och fräs i en stekpanna. Grovhacka lök, morot och rotselleri och lägg det och de frästa läggen i en stor gryta tillsammans med vitlök, tomatpuré, rosmarin och timjan
När man hör och tänker på USA och speciellt då Texas, är bland det första som poppar upp i huvudet givetvis JR Ewing (jag har faktiskt träffat Larry Hagman dagarna innan han tyvärr gick bort), Bobby, Pamela, Sue Ellen
Man bara måste gilla campari och den beska smaken för att gilla det här. Så mycket som det lät hos oss x antal mil därifrån så undrar jag verkligen om några öron var intakta överhuvudtaget på konsertdeltagarna
Ta mig inte fel nu, jag älskar det franska köket och grunderna är extremt viktiga att kunna. Fett behövs inte eftersom fläsket släpper i från sig så mycket fett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.