På den fina bloggen Frostrosor hittade jag ett recept på rödvinbärssaft med vanilj. Har syltat och saftat hela helgen så nu kommer det sådana recept på löpande band här på bloggen, men är det bärtider så är det
Jag gjorde inte bara svartvinbärssaft av vinbären jag plockade häromdagen utan även gelé. Gelé använder jag mycket i såser och grytor på höstenoch vintern, ger otroligt god smak även om man bara tar enliten klick
Recept på röd smoothie – hallon, blåbär, apelsin och ingefära. Under hela veckan har jag upplevt sänkt immunförsvar och vaknade upp i morse med en förkylning
Använd eftervärmen för att steka på brödet lite, och jag stekte även tomaterna, mycket gott. Jag känner att jag vill dela med mig om hur lätt det är att variera vegobiffar smakmässigt, hur enkelt det är fixa och hur gott det blir
Har en vinbärsbuske ochdenverkligen dingnar av härligt röda bär så nu var det verkligen dags att göra lite gelé, det är ju så gott att ha till höstensoch vinterns grytor och goda såser
Skala och hacka rödlökoch vitlök och stekt hacket i oljan tills löken har blivit mjuk och glansig. Skala potatis ochrödbetoroch dela dem i mindre bitar
Man kan anpassa innehållet i pajen efter eget smak och tycke. Både matpaj och dessertpaj. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.